Přeskočit na hlavní obsah
Vyhledávání
Prohledat tento blog
Kuchařka z Hor
Sdílet
Získat odkaz
Facebook
Twitter
Pinterest
E-mail
Další aplikace
srpna 29, 2018
Zemákový třasanec
Maso na přípravu
Zemákový třasanec /Divoké Jeseníky/
500 g brambory /uvařené ve slupce/
300 g maso /klobásy, špek/
Majoránka
Sádlo
Kmín
Pepř
Sůl
Vychladlé brambory nastrouháme a dáme do oválného hrnce nebo na plech. Nakrájíme si maso, špek a spolu s kořením vmícháme do brambor. Pečeme dozlatova při 175 stupních.
*Zemáky jsou v moravskoslezském kraji v nářečí brambory
Komentáře
Oblíbené příspěvky
dubna 11, 2018
dubna 11, 2018
Komentáře
Okomentovat